Fenntarthatóság

Az üzleti stratégiánk része

A folyamatos fenntartható fejlődés az üzleti stratégiájának és működésének a középpontjában áll és elkötelezettek vagyunk a fenntartható, felelősségteljes és etikus üzleti magatartás iránt, ami segít minket abban, hogy egy erős és egyben rugalmas vállalatot építsünk, fenntartható módon fejlesszük üzletmenetünket.

A CRH-nál a fenntarthatóság túlmutat az egyszerű teljesítmény mérésen és a kozkázatok kezelésén, célunk a hatékonyság és a versenyelőny biztosítása minden termékünk és folyamatunk során - minden alkalommal értéket teremtve. A CRH-nál a fenntarthatóság egyben a hosszú távon állandó szervezetet is jelenti. A gazdasági fenntarthatóság, a versenyelőny új forrásainak megtalálása, a tehetségek vonzása azok a tényezők, melyek a szervezet hosszú távú növekedését biztosítják.

Egészség és munkavédelem

Munkavédelem

A biztonság az egyik fő alapértékünk, és minden dolgozó felelőssége.

Környezetvédelem

Környezetvédelem

Elkötelezettek vagyunk a legmagasabb szintű környezetvédelmi irányítás iránt.

minőségpolitika

Minőségpolitika

Tevékenységünk alapvető célja az értékteremtés, melyet a vevői igényeknek megfelelő minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal kívánunk elérni.

Közösség

Közösség

Hiszünk abban, hogy a folyamatos fenntartható üzleti sikerünk attól függ, hogy milyen a kapcsolatunk az érintettekkel - a munkavállalóinkkal, az ügyfeleinkkel, beszállítóinkkal, a szomszédunkban élőkkel, a részvényesekkel és más érdekeltekkel.

Change this

Change this

Köszönjük

Bezár

Kapcsolat

A CRH csoportról

Telephelyeink