Karrier

LEGYEN A REGIONÁLIS CSAPATUNK TAGJA!

Magyarországi vállalatunk a CRH Észak Duna Régió (Ausztria, Szlovákia, Magyarország) részeként 2015. augusztusában csatlakozott a CRH Plc.-hez.
Minden nap emberek milliói kerülnek kapcsolatba az általunk gyártott alapanyagokkal és termékekkel. Az utak, melyeken vezetünk, a járdák, ahol sétálunk, az iskolák, ahová gyermekeink járnak, az épületek, melyekben dolgozunk, az éttermek és színházak, ahová kikapcsolódni járunk.

Vállalatunk stratégiáját jövőképünk és küldetésünk támasztja alá. Célunk, hogy a világ vezető építőipari vállalatává váljunk, miközben küldetésünk kötelez minket arra, hogy értéket teremtsünk, és a lehető legjobb eredményeket biztosítsuk befektetőink részére, következetes, fenntartható és felelős módon.
A CRH sikerét a munkatársak révén elért kiváló teljesítmény és növekedés alapozta meg. Arra törekszünk, hogy a legkiemelkedőbb, különböző háttérrel rendelkező szakembereket szerezzük meg vállalatunk számára és megadjunk minden segítséget munkatársainknak ahhoz, hogy tanulhassanak, és kibontakoztathassák képességeiket – ehhez számos lehetőséget biztosítunk a hagyományos képzéstől a támogatási és mentorálási programokon át az izgalmas projektekig.

Change this

Change this

Köszönjük

Bezár

Kapcsolat

A CRH csoportról

Telephelyeink