Miért a CRH?

Miért a CRH?

Vállalatunk folyamatosan törekszik arra, hogy képes legyen a gyorsan változó környezetre reagálni és ezáltal meg tudja tartani a konkurenciával szembeni előnyeit. Ennek a hozzáállásnak a kulcsa a „gyorsan tanuló szervezet“. Ez folyamatos képzést, csoportmunkát, az ismeretek és a tapasztalatok megosztását jelenti.
Alkalmazottainkat folyamatosan arra buzdítjuk, hogyvegyék kézbe karrierjük irányítását és legyenek felelősek saját fejlődésükért.
Az egyedi követelmények alapján szakmai továbbképzések széles skáláját kínáljuk, amelyek egyúttal összhangban vannak a vállalat céljaival is.

A CRH-ban dolgozni egy fantasztikus lehetőséget rejt magában, mivel része lehet egy erős márkának.

1. Modern irodai környezet
Központi irodánk a 13. kerületben található, parkszerűen kialakított környezetben, mindössze 15 percre a belvárostól. A tömegközlekedéssel, vonattal, helyközi járattal és autóval is egyaránt könnyen megközelíthető.

2. Tervezhető és stabil munkahely
Hiszünk abban, hogy biztonságos és kiszámítható munkahelyen születnek a nagyszerű eredmények, ezért kiemelt figyelmet fordítunk a nyugodt és kellemes munkakörnyezet kialakítására. Tudjuk továbbá, hogy a tudásból, az egyéniségből és az igazi csapatmunkából születnek a maradandó értékek, így számos olyan lehetőséget biztosítunk kollégáinknak, hogy egy kiváló csapat részeként kibontakoztathassák kreativitásukat és megvalósíthassák ötleteiket.

3. Nem csupán munkahely, hanem közösség
Elkötelezettek vagyunk munkatársaink egészségének és jóllétének megtartása iránt. A mindennapi munka mellett nagy hangsúlyt fektetünk a közösségi élet fejlesztésére és a sportolási lehetőségek támogatására.

Right people in the right place at the right time

Change this

Change this

Köszönjük

Bezár

Kapcsolat

A CRH csoportról

Telephelyeink