Rólunk

A CRH Plc. a világ egyik vezető építőipari vállalata, mely közel 4000 telephelyén több mint 90 000 embert foglalkoztat. Jelenleg a CRH csoport a világ 31 országában az építőipari alapanyagok széles választékát kínálja ügyfelei számára, a legnagyobb piaci szereplő Észak-Amerikában, regionális vezető pozícióval bír Európában és megvetette lábát Ázsiában is. A CRH Magyarország az Észak Duna Régió (Ausztria, Szlovákia, Magyarország) részeként 2015. augusztusában csatlakozott a CRH Csoporthoz .

Mivel foglalkozunk

Minden nap emberek milliói kerülnek kapcsolatba az általunk gyártott alapanyagokkal és termékekkel. Az utak, melyeken vezetünk, a járdák, ahol sétálunk, az iskolák, ahová gyermekeink járnak, az épületek, melyekben dolgozunk, az éttermek és színházak, ahová kikapcsolódni járunk.

Jövőképünk

A CRH csoport célja, hogy a világ vezető építőipari vállalatává váljon.

Fenntartható fejlődés

A folyamatos fenntartható fejlődés az üzleti stratégiánk szíve. A CRH részeként mindannyian elkötelezettek vagyunk a felelősségteljes és etikus üzleti magatartás iránt, ami segít minket abban, hogy egy erős vállalatot építsünk, fenntartható módon fejlesszük üzletmenetünket, mely minden érintett fél számára előnyös.

Tények, adatok

Vezetőség

Karrier

A CRH sikerét a munkatársak révén elért kiváló teljesítmény és növekedés alapozta meg. Arra törekszünk, hogy a legkiemelkedőbb háttérrel rendelkező szakembereket szerezzük meg vállalatunk számára és megadjunk minden segítséget munkatársainknak ahhoz, hogy tanulhassanak, és kibontakoztathassák képességeiket.

Change this

Change this

Köszönjük

Bezár

Kapcsolat

A CRH csoportról

Telephelyeink