Termékportfolió

Hazepito cement

Házépítő cement

A Házépítő cementünk egy általános felhasználásra szánt, mérsékelt hőfejlesztésű termék, amely magas hőmérsékleten égetett portlandklinkerből, kiegészítő anyagból és kötésszabályozó anyagból állítunk elő.

Extracem

Extracem

Az Extracem olyan nagyszilárdságú és jelentős jelentős hőfejlesztésű portlandcement, melyet portlandklinkerből és kötésszabályozó anyagból állítunk elő.

Special + CEM I 42 5 N-SR0

SPECIÁL+ PLUSZ CEMENT

A Speciál+ PLUSZ cementünk olyan különleges minőségi igényeket kielégítő, nagyszilárdságú szulfátálló portlandcement, amelyet szulfátálló portlandklinkerből és kötésszabályozó anyagból állítunk elő.

Feher portland cement

Fehér portland cement

A CRH fehércementje olyan építőanyag, amely az érzelmekre hat.Hála sokoldalú felhasználhatóságának, remek minőségének, rendkívüli szilárdságának, párját ritkító esztétikai vonzerejének és tökéletes műszaki jellemzőinek, eleget tesz valamennyi, a modern, jó minőségű és tartós építőanyagokkal szemben támasztott követelménynek.

Hazepito+ cement

Házépítő+ PLUSZ cement

A Házépítő+ PLUSZ cementünk egy általános felhasználásra szánt, mérsékelt hőfejlesztésű termék, amely magas hőmérsékleten égetett portlandklinkerből, kiegészítő anyagból és kötésszabályozó anyagból állítunk elő.

Change this

Change this

Köszönjük

Bezár

Kapcsolat

A CRH csoportról

Telephelyeink